Home Uncategorized Këtu mund të shikoni nëse keni gjoba në trafik

Këtu mund të shikoni nëse keni gjoba në trafik

146
0

Përmes platformës eKosova, qytetarët mund ta dinë saktë nëse kanë ose jo ndonjë gjobë në trafik.Duke i shkruar të dhënat personale, secili qytetar do të ketë qasje në uebfaqe.

Përveç verifikimit të gjobave qytetarët mund të kryejnë edhe shërbime tjera si:

Shëndetësi;

Familja;

Tatimi në pronë;

Grante dhe subvencione;

Komunalitë;

Lejeqëndrimi;

Banderolat;

Arsimi;

Udhërrefyesi i procedurave si dhe

Verifikimi i dokumenteve;Krejt këto shërbime mund t’i merrni vetëm duke u regjistruar KËTU.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here