Home Uncategorized Sa shumë kanë ndryshuar aktorët e serialit “Kloni”

Sa shumë kanë ndryshuar aktorët e serialit “Kloni”

179
0“The Clone”, apo Kloni, është një telenovelë braziliane që u zhvillua në vitet 2000 dhe pothuajse të gjithë u lidhën pas saj.

Ndërkaq tani, 20 vjet më vonë, kur mendojmë për këtë melodramë të famshme, fillojmë të kujtojmë Zhaden e bukur, Lukasin e saj të dashur dhe rrugët piktoreske të Marokut.

Klan Kosova ka vendosur të zhytet në oqeanin e kujtimeve dhe të zbulojë se si duken yjet e Klonit sot, duke i krahasuar me kohën e transmetimit të serialit.

Giovanna Antonelli (Jade)


Murilo Benício (Lucas, Diogo, and Léo)

Vera Fischer (Yvete)

Letícia Sabatella (Latiffa)

Dalton Vigh (Said)

Carla Diaz (Khadija)

Sthefany Brito (Samira)


Daniela Escobar (Maysa)

Marcello Novaes (Xande)

Nívea Stelmann (Ranya)

Cristiana Oliveira (Alicinha)

Débora Falabella (Mel)


Eliane Giardini (Nazira)

Luciano Szafir (Zein)

Thiago Oliveira (Amin)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here