Home Uncategorized Nëse keni probleme me lukthin dhe sëmundje tjera lëkurës, në Kosovë e...

Nëse keni probleme me lukthin dhe sëmundje tjera lëkurës, në Kosovë e keni ilaçin (Video)

205
0

Sipas banorëve të këtij fshati, ky ujë ka shëruar shumë persona, të cilët kanë pasur probleme me lukth apo me lëkurën, vjetërsia e këtij burimi nuk mbahet mend banorët thojnë se është e vjetër sa vetë malet, shkruan Republika Online.

Ata e quajnë vrella e nxehtë ujin e nxehtë qe buron nga bjeshka gurore dhe qe daton nga kohëra të lashta qe as banorët nuk e mbajnë mend se kur egziston.

Është ky ujë mrekullibërës në fshatin Baicë të Komunës se Lipjanit, qe shëron shumë semundje si të lukthit, te gjitha semundjet e lekurës, nga ato me të rënda si: lisha, zgjeba, ithati, krurarjet e lëkures e shumë sëmundje të ështrave./Republika Online

Shumë qytetarë nga vende të ndryshme vijnë e marrin ujë në këtë vend, një qytetar nga Komuna e Vitisë thotë se ka ardhur të marr ujë për vajzën e ti e cila është sëmurë nga disa pucera qe i kanë dalë ne fytyrë, ai tregon se vetëm e pastron fytyrën me ujë dhe jep efektin shumë të mirë.

Për më shumë ndiqeni videon:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here