Home Uncategorized Kjo është vajza nga Kosova e cila është pjesë e kompanisë “META”...

Kjo është vajza nga Kosova e cila është pjesë e kompanisë “META” të Mark Zuckerberg

161
0

Shqiptarët i gjen sot kudo nëpër botë, madje në kompani, truste apo korporata nga më gjigandet.

E tillë është vajza nga Kosova Plarenta Deshishku është pjesë e departamentit të “Global Operations” në “Facebook”.

Ajo është një profesioniste, e cila jeton dhe zhvillon karrierën e saj në Dublin, Irlandë.

E diplomuar për Administrim Biznesi dhe Menaxhim të Përgjithshëm në “ESCP Business School” dhe studimet pasuniversitare të ndjekura në “Trinity College Dublin”, Deshishku ka një karrierë të mbushur me trajnime, specializime dhe eksperienca të ndryshme pune.

E reja shqiptare që prej muajit Korrik 2021 është bërë pjesë e departamentit të “Global Operations” në rrjetin social Facebook, si “Market Specialist”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here