Home Uncategorized Simoneta Bajrami – Ka meshkuj që dëshirojnë me i bërë buzët …..

Simoneta Bajrami – Ka meshkuj që dëshirojnë me i bërë buzët …..

101
0

Mbrëmë në emisionin N’05 e ftuar ishte Simoneta Bajrami, specialiste për mjekësinë estetike, ku përfshihen ndërhyrjet si trajtimi i akneve, shenjave të lëkurës, ‘filler-ëve’ , botoksit, mezoterapisë, injektimin e plazmës për flokë.

Simoneta Bajrami N’05 tha se ka meshkuj që dëshirojnë të kenë ndërhyrje estetike tek buzët dhe jo vetëm. Për të kuptuar më shumë shikojeni intervistën e plotë https://youtu.be/AYH2YaT9OGU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here