Home Uncategorized Nëna e tre fëmijëve shpërthen në lot, kërkon një kulm mbi kokë...

Nëna e tre fëmijëve shpërthen në lot, kërkon një kulm mbi kokë për ta

93
0

I ftohti, lagështia dhe muret e vjetra, janë vetëm disa nga problemet me të cilat ballafaqohet kjo familje çdo ditë. Zyrafete Zeqiri-Aliu nga fshati Gllavicë, komuna e Shtimes, është nënë e tre fëmijëve, të cilët po i rritë me shumë vështirësi.

Pasi burri i saj përballet me probleme shëndetësore dhe nuk është në gjendje të punojë, ajo pranon ndihma nga kushdo që i ofrohen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here