Home Uncategorized Nëse e shihni këtë person, lajmëroni menjëherë Policinë e Kosovës!

Nëse e shihni këtë person, lajmëroni menjëherë Policinë e Kosovës!

323
0

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore nё Pejë dega ne Istog dhe Gjykata Themelore Prishtinë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:
ELVIS (Naser) KELMENDI i lindur me 03.05.1978 në Pejë

I pandehuri është i kërkuar për veprat penale:
Mashtrim

Falsifikim i dokumenteve
Lëndim i rëndë trupor

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

192 dhe 080019999 (pa pagesë)
039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
E-mail adresa: info@kosovopolice.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here