Home Uncategorized Halil Kastrati i nënshtrohet një operacioni, ka nevojë për lutjet tuaja

Halil Kastrati i nënshtrohet një operacioni, ka nevojë për lutjet tuaja

314
0

Hoxha dhe humanisti shqiptar z. Halil Kastrati sot i nënshtrohet një ndërhyrjeje.

Stafi i shoqatës që drejton Halil Kastrati ka informuar redaksinë tonë se operimi nuk është shumë i rëndë duke lutur Zotin e gjithësisë që t’ia lehtësohë.

Ne stafi i Ligjeruesit dhe te gjithe ndjekesit i urojme shërim të shpejtë dhe te plotë, të presim sa më shpejtë Hoxhë i dashur ashtu siç jemi mësuar, duke hyrë në çdo derë të nevojtarit.

Allahu e shëroftë dhe çoftë pastrim për të!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here