Home Uncategorized ‘Mallkohet nga engjujt’, hoxha thotë se është mëkat i madh për gruan...

‘Mallkohet nga engjujt’, hoxha thotë se është mëkat i madh për gruan që të refuzojë seksin

595
0

Një hoxhë nga Australia ka ngjallë reagime të mëdha pas deklaratave që janë konsideruar shokuese.

Hoxha Nassim Abdi, gjatë një ligjerate ka thënë se gruaja “mallkohet” nga engjujt nëse nuk kryen marrëdhënie me burrin.

“Nëse burri i kërkon gruas marrëdhënie dhe ajo nuk ka arsye legjitime për t’i thënë jo, atëherë ajo duhet të kryejë marrëdhënie”, thotë hoxha.

“Ajo duhet t’i bindet burrit dhe nëse nuk e bën një gjë të tillë ajo ka bërë një mëkat të madh”, shtoi hoxha.

Deklaratat e tij kanë ngjallur reagime të mëdha në Australi.Lojtës Videosh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here