Home Uncategorized A e kreu Lutfi Haziri amanetin që ja la Ibrahim Rugova?

A e kreu Lutfi Haziri amanetin që ja la Ibrahim Rugova?

145
0

Lutfi Haziri është një nga figurat shumë të njohura dhe me rëndësi të “LDK”-së, një politikan i dëshmuar dhe personalitet me rëndësi në fushën e politkes.

Haziri, ndër vite ka mbajtur poste të ndryshme me rëndësi. Aktualisht mbanë postin e Kryetarit të qytetit të Gjilanit dhe mandati tij është konsideruar i sukseshëm.

Lutfi Haziri, është bashkëshort dhe baba i lumtur intri vajzave dhe një djali.

Luta, që është e ditur se ishte një nga favoritët e Ibrahim Rugoves, kishte një amanet nga Presidenti historik, i cili i kishte thënë se duhej ta kishte edhe një djalë the as tri vajzash.

Sot, Lutfi Haziri dhe Myrvete Bajrami janë prindër të katër fëmijëve, tri vajzve dhe një djali, duke e quar kështu në vend edhe amanetin e Rugovës.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here