Home Uncategorized Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

27
0

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

16.09.2021

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lagja e Spitalit 4/1 (kodi: 19000038) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Soliterat (kodi: 19000036) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Soliterët D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtin a e Re.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Matiqani (kodi: 19000041) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi: 19000040) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e kasetave (kodi: 19000039) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret dhe Busia Petroll.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here