Home Uncategorized Qeveria e Kosovës ndanë 40 mijë euro për familjen Sadrija nga Ujzi...

Qeveria e Kosovës ndanë 40 mijë euro për familjen Sadrija nga Ujzi i Gjakovës që ditë më parë humbi dy fëmijë shkaku i zjarrit

279
0

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka vizituar sot fam iljen Sadrija në fshatin Ujz të Gja kovës, të cilët humbën familjarët pasi zjarri kishte kapluar shtëpinë e tyre.Këtë e konfirmoi departamenti për media brenda zyrës së kryeministrit në një komunikatë dërguar mediave.

Tutje, në komunikatë thuhet se Qeveri a e Republikës së Kosovës do të ndajë 40 mijë euro për familjen Sadrija.

Më poshtë edhe komunikata e plotë.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, vizi toi për ngushëllime familjen Sadrija, në fshatin Ujz të Gjakovës, të cilët kanë humbur dy fëmijët, pasi zjarri kishte kap luar shtëpinë e tyre, de risa ata isin në gjumë.Kryemi nistri Kurti u shprehu ngushëllime familjarëve dhe i inkurajoi që të gjejnë forcë për ta përballuar dhimbjen për vde kjet e rënda të fëmijëve të tyre, të moshës 12 dhe 13 vjeçar.

Ai tha se bashkëndjen me fami ljarët dhe se institucionet e Kosovës do t’ju qëndrojnë afër. Qeveria e Republikës së Kosovës do të ndajë 40 mijë euro ndihmë për familjen Sadrija.
Familjarët e falënderuan kryemin istrin për vizit ën dhe për kujdesin e treguar nga Qeveria e Kosovës.​

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here