Home Uncategorized Çfarë pamje, 15 ndërtesa shemben njëkohësisht

Çfarë pamje, 15 ndërtesa shemben njëkohësisht

220
0Autori tetet në Kinë shembën njëko hësisht 15 ndërt esa shum ëkatëshe, të cilat ishin të brakt isura.

Ndonëse is hin dashu r vite për t’i ndë rtuar, 15 qiellgër vishtësit ishin dëmtu ar rëndë nga reshjet dhe për këtë arsye ishte vendosur shembja e tyre për të shmang ur ndonjë inc ident të mun dshëm.

Pamjet e shembjes së 15 ndërtesave janë me të vërte të mbres ëlënëse.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here