Home Uncategorized Kjo është 52-vjeçarja nga Kosova që jeton në Zvicër mban 3 puna...

Kjo është 52-vjeçarja nga Kosova që jeton në Zvicër mban 3 puna dhe paratë i dergon për humanizëm! (Video)

448
0

52-vjeçarja nga Kosova që jeton në Zvicër mban 3 puna dhe paratë i dergon për humanizëm.

Kjo grua është shembull për gjithë shqiptarët.

Zonja në fjalë jeton në Zvicër dhe është një bamirëse e njohur për njerëzit nevojtarë.

Ajo mban 3 puna në jetën e saj vetëm për të bë humane.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here