Home Uncategorized “Bill Klinton ka qajtë kur e ka parë këtë kasetë nga Iufta...

“Bill Klinton ka qajtë kur e ka parë këtë kasetë nga Iufta e Kosovës…”

121
0Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti thotë se kur presidenti i SHBA’ve, Bill Klintoni kishte parë kasetën ku ishte incizuar m asakra e Izbicës nga forcat serbe kishte qarë.

Haliti në T7 tha se m a sakra e Izbicës dhe e Reçakut janë ato që e kanë unifikuar politikën amerikane për të marrë vendim në lidhje me lut ftën në Kosovë.“Dy m asakrat që kanë ndodh në Kosovë, janë ato që kanë unifiku poltikën amrerikane për të marrë vendim.

M asakra e Izbicës është kryesorja dhe e Reçakut. Këto dy m asakra kanë qenë të jashëzakonshme. Kasetën nuk e di kush e ka regjistru, por kasetën e Izbicës e ka sjellë Liri Loshi në Tiranë.

E kemi pa e kemi regjistru, kishte një konkurrencë kujt me ja dhanë. Unë e luta që të mos e nxjerrin derisa ta qoj une diku. Kaseta atë natë është përcjellë në Washington”, tha Haliti.

Ai thotë se të nesërmen në orën 2 të natës, njerëz nga Komiteti i Sigurimit Kombëtar të SHBA-ve i kanë shkuar në shtëpi dhe e kanë lutur që këto pamje të mos transmetohen në CNN.

“Në mbrëmje nesër në dy të natës kanë ardhë në shtëpi dhe më kanë lutur që të mos transmetohet në CNN. Këta të komistetit të Sigurimit Kombëtar të SHBA-së.

Klintoni kur e kishte parë m asakren e Izbicës kishte qarë. Menjëherë ka ndodhur pas m asakrës së Izbicës”, thotë Haliti. Ai thotë se pasi kasetën e ka parë Klintoni, pamjet janë shfaqur edhe në CNN.Per ta pare kete video beni hulumtime kerkojeni ne google.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here