Home Uncategorized Arben Vitisë i kërkohet të jap dorëheqje morale

Arben Vitisë i kërkohet të jap dorëheqje morale

89
0

Ish-ministri i Shëndetësisë, njëherësh deputet nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Armend Zemaj, ka thënë se ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia duhet të jep dorëheqje morale për shkak të paaftësisë dhe keqmenaxhimit me pandeminë.

Zemaj ka thënë se paaftësia e Vitisë ka sjell pasoja të tmerrshme.

“Dorëheqja do të ishte morale veç për shkak të paaftësisë dhe keqmenaxhimit i cili ka sjell pasoja të këqija, të tmerrshme. Vetëm nëse nuk ke shpirt dhe ndjesi humani, i sheh qytetarët e tu t’u vdek para syve dhe del tregon statistika mashtrimi dhe raporte profesionale që mund t’i jap institute në webfaqen e tyre”, ka deklaruar ai.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here