Home Uncategorized Kartela kosovare e vaksinimit (s)njihet në BE (VIDEO)

Kartela kosovare e vaksinimit (s)njihet në BE (VIDEO)

375
0

Kartelat e vaksinimit që po lëshohen nga autoritetet kosovare, po del se nuk po funksionojnë edhe në vendet evropiane.

Skanimi i QR kodit dhe kartela e vaksinimit nuk po njihen në disa vende si Norvegjia, Italia e Franca.

Shkak i kësaj qytetarët kosovarë nuk po mund të qasen në vendet publike e as në ato private jashtë vendit.

Në Ministrinë e Shëndetësisë thonë se këto kartela janë bërë ne përputhje me rekomandimet e Komisionit Evropian dhe se nuk kanë pranuar ankesa për një problem të tillë.\LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here