Home Uncategorized Foshnja e porsalindur njeh zërin e babait të tij dhe i jep...

Foshnja e porsalindur njeh zërin e babait të tij dhe i jep atij një buzëqeshje simpatike Ruaje o ZOT

180
0

Vajza e vogël erdhi në botë me një buzëqeshje që ndriçoi jetën e prindërve të saj.

Ardhja e një fëmije është gjithmonë një moment emocioni dhe dashurie të madhe për të gjithë familjen, veçanërisht për prindërit. Pritja nëntë mujore më në fund ka mbaruar dhe ata mund të shikojnë fytyrat e të vegjëlve dhe të vënë në jetë gjithçka që kanë planifikuar në atë kohë.

Gjithashtu në bark, shumë prindër flasin me fëmijët e tyre dhe u tregojnë atyre se sa të paduruar janë për ardhjen e tyre. Ata tregojnë të gjithë dashurinë e tyre edhe pa i njohur ata, duke besuar se fëmija i ndjen të gjitha që në moshë të re dhe arrin në botë me sigurinë se është i dashur.

Dhe, me të vërtetë, fëmijët e ndiejnë dashurinë tonë për ta që në moshë të re dhe gjejnë mënyrën e tyre për ta demonstruar atë, ndonjëherë në një mënyrë shumë emocionale.

Kohët e fundit, një foshnjë e porsalindur u tregoi prindërve të tij, në një mënyrë unike, gëzimin për të qenë më në fund pranë tyre. Ashtu si ajo la barkun e nënës së saj dhe qëndroi pranë prindërve të saj, Tarsila Rosa Cordeiro Batista dhe Flávio Dyego Vilela Dantas, Antonella buzëqeshi gjerësisht.

Skena u regjistrua në një fotografi dhe u postua nga Tarsila në Instagram, e cila u krijua për vajzën e vogël, me mbishkrimin: “Kur pashë për herë të parë familjen time ❤”.

Fotografia u bë shpejt virale, pasi buzëqeshja e Antonellës ishte aq e sinqertë dhe e bukur, sa njerëzit me të vërtetë mund të ndjenin se ishte rezultat i një ndjenje lumturie të vërtetë.

Familja u intervistuan dhe thanë se besonin ndodhi buzëqeshje sepse porsalindur njohu zërin e babait të saj , që i kishte folur çdo ditë, ndërsa ajo ishte ende në barkun e saj. Nëna e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here