Home Uncategorized Ndërron jetë Imami gjatë kryerjes së namazit

Ndërron jetë Imami gjatë kryerjes së namazit

589
0

Një ndodhi shumë interesante ndodhi në një xhami në vendet arabe, Imami duke fal namazin në xhami papritmas pëson një sulm dhe për disa sekonda ai ndërron jetë, por sipas islamit nuk eshtë e lejuar që të prishet namazi pa marrë parasysh se çfarë ndodh, reagimi i një xhemati ishte interesant, ai merr përsipër rolin e Imamit pa e prishur Namazin dhe pa berë panik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here