Home Uncategorized Në këto vende sot do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak...

Në këto vende sot do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

162
0

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit sot (22 korrik) do të ketë ndërprerje të rrymës.

Sipas njoftimit, ndërprerje të energjisë elektrike do të ketë në rajonin e Mitrovicës dhe Prizrenit.

Ky është orari sipas rajoneve:

Mitrovicë

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 20kV Runiku (Kodi: 74000005) nga ora 09:30 deri në orën15:00.

Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Surigan, Radishevë, Qitakët, Leqinë dhe Tërrnovë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Zona Industriale 2 (Kodi: 32000022) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bizneset në Zonën Industriale.

Arsyeja:
Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Shpenadia (Kodi: 32000023) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaçine I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Zona Industriale (Solidi) (Kodi: 32000025) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Solidi, Graniti Intertrans-Therande, Seti-comerc, RGB-Grup metal, NNT “I.Seferi”shpk, NTP Loni-Ahmet Balaj, NTP “Shala Gas”, Shirokë, NTP Kolgeci, Adrian Ismet Hoxha, Petroleum coke Kosova shpk, Matal, Fix & Swis store-Burim Devetaku, Xhevat Mehmet Spahiu,”Spahiu-Petroll” Shpk.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Studençani 2 (Kodi: 32000024) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Studençani – një pjesë dhe Samadraxha.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here