Home Uncategorized Një model u dëbua nga Arabia vetëm pse ishte shumë i bukur...

Një model u dëbua nga Arabia vetëm pse ishte shumë i bukur dhe i joshte gratë

50
0

Modeli Omar Borkan nga Dubai, është dëbuar nga vendi i bukur i Arabis Saudite me arsyen që ishte shumë i bukur dhe tërhiqeshin gratë nga ai.

Por, ai nuk u dëbua vetëm, krahë tij ishin edhe dy burra të tjerë për të njëjtën gjë.

Të tre modelat u dëbuan nga Dubai rreth tri vite më parë.

Ndërsa, Omar vazhdon të jetë aktiv në rrjetet sociale dhe femra po që vazhdojnë të joshën nga ai.

Bukuroshi shpërndanë fotografi të ndryshe ku nuk mungojnë edhe komentet e shumta nga ndjekset femra.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here