Home Uncategorized Në këto vende do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nesër

Në këto vende do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nesër

47
0

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër do të zhvillojë punime në rrjetin elektrik, në kuadër të projekteve për sigurinë e sistemit, raporton Gazeta Sinjali.

Prandaj, për shkak të këtyre punimeve, disa lokacione të Kosovës do të mbesin pa energji elektrike.

Njoftimi i plotë:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva dhe TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150), pa tension do të mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:10 deri në ora 00:40.

Vendet: Grashticë, Radashec, Koliqi, Ballaban, Nishevc, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc,

Mutivodë, Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellësi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2,Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Europlast-Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA” Fabrikë e Tjegullave.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë tek parku i qytetit në LP 35kV Podujevë – Koliq.

2.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Keqekollë Hajkobill (Kodi: 14016004) në dy termine prej orës 10:00 deri 10:15 dhe prej orës 13:45 deri në ora 14:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Gec Prapashticë (Kodi: 14016004041) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor (Gecët Prapashticë).

4.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 2 (Kodi: 15019005073) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: TS Babin Movc 2.

Arsyeja: Punimet në rrjetin e tensionit të ulët 0,4 KV në Babi Movc.

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

LP 20kV Drenica (Kodi: 41048001) në dy termine nga ora 10:00 deri 11:30 dhe nga ora 12:00 deri 13:30

Vendet: fshatrat: Baicë, Fushticë e Poshtme, Fushticë e Epërme, Kishnarekë, Krajmirovc, Krojmir, Mirenë, Nekoc, Resinoc, Rrezja (një pjesë) dhe Shalë.

Arsyeja: Ndërrimit të transformatorëve matës të rrymës.

2.

NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

LP 10kV Konjuhi (Kodi: 41000004) nga ora 14:00 deri 15:30

Vendet: fshatrat: Akllap (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Banullë, Gumnasellë (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Lagjja e Burimit, Lagja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë, Çallapeku (një pjesë), Lagja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë -Lipjan (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimit të transformatorëve matës të rrymës.

3.

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Koshare (Kodi: 41046005) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gllavicë, Koshare, Lagjja e Salihajve (Poredime)- një pjesë dhe Lubovci.

Arsyeja: Punime në projektin Koshare.

4.

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV nga Dalja e Betonit prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Pa tension do të mbesin:

NS 0.4kV TS Labinoti dhe Brendi me (kod: 40041002228)
NS 0.4kV TS Eurofix me (kod: 40041002229)
NS 0.4kV TS Pompa e benzinës “EDONI” me (kod: 40041002042)
NS 0.4kV TS Slivova (privat e Muharremitt) me (kod: 40041002045)

NS 0.4kV TS Slivovat (Varrezat) me (kod: 40041002046)
NS 0.4kV TS Besimi me (kod: 40041002113)

NS 0.4kV TS Slivovat (Varrezat) me (kod: 40041002253)
NS 0.4kV TS Slivova (privat e Naimit) me (kod: 40041002043)

NS 0.4kV TS Slivova (ish kulla- Mahalla e Epërme) me (kod: 40041002044)
NS 0.4kV TS Luta – Slivovë me (kod: 40041002105)

NS 0.4kV TS Koshare , Burhan Haxha me (kod: 40041002116)
NS 0.4kV TS Slivovë -Lagjja e RE me (kod: 40041002204)
Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi. Fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë.

Arsyeja: Punime në projektin Koshare.

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Cërmjani (Kodi: 80080012) nga ora 08:00 deri 11:30

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Ndërrimit i izolatorëve të tensionit të mesëm në degëzimin e Bordosanës.

Gjilani

1.

NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV Koretini (Kodi: 62000017) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshtarat: Berivojcë (një pjesë), Bllatë (një pjesë), Crepanë, Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm, Kormnjan i Epërm dhe Topanicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrimi i izolatorëve K3.

Peja

1.

NS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet:

LP 10kV Lumbardhi/ pjesërisht prej orës 11:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV degëzimi Ratishë – Dashicë

NS 0.4kV Haradinaj kodi: 53000005013
NS 0.4kV Gllogjan kodi: 53000005014

NS 0.4kV Gllogjan Lagjja Hamzaj Haradinaj kodi: 53000005015
NS 0.4kV Gllogjan Shkolla kodi: 53000005016
NS 0.4kV Shaptej 1 kodi: 53000005017

NS 0.4kV Shaptej 2 kodi: 53000005018

NS 0.4kV Gramaqeli Shavare kodi: 53000005019
NS 0.4kV Ratishë 3-PrivateNS 0.4kV kodi: 53000005020
NS 0.4kV Ratishë i Epërm kodi: 53000005021

NS 0.4kV Ratishë 1- Qendra [e vjetra] kodi: 53000005022
NS 0.4kV Ratishë i Ultë 2 kodi: 53000005023

NS 0.4kV Dashinoc 3 kodi: 53000005025
NS 0.4kV Dashinoc 1 kodi: 53000005026

NS 0.4kV Dashinoc 2 kodi: 53000005027
NS 0.4kV Mazniku 3 kodi: 53000005028
NS 0.4kV Maznik 2 kodi: 53000005029

NS 0.4kV Mazniku i Ri-Sylajt kodi: 53000005030
NS 0.4kV Maznik 1 [I Vjeter] kodi: 53000005031
Vendet:Fshatrat: Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratish e Epërme, Ratish e Ulët dhe Shaptej.

Arsyeja: Ndërrimi i një shtyllë 10 kV degëzimi Ratish – Dashicë.

2.

NS 110/10 kV Klinado të ndërprehet:

LP 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revision i largpërçuesit.

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Gërnçari (Kodi: 31000009) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: fshati Gërqar dhe “Breu Petrol” Hysen Hoxha.

Arsyeja: Bartje e rrjetit në lagjen Dardania.

11.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilani

1.

NS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV LP. industrial (Kodi: 62000015) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Crepanë (një pjesë), Dheu i Bardhë (një pjesë), Koretin (një pjesë) dhe Topanicë (një pjesë).

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjakova

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet TR2 dhe pa tension mbesin:

Nga zbarrat kryesore 4 dalje 10kV (kthinat: J29, J30, J31 dhe J32), kthina J08 – Gjakova II (me tri dalje 10kV) dhe kthina J09 – Gjakova III (me 3 dalje 10kV) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina, Skenderbeu (një pjesë),

Zidi Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorë komercial, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë), Geberlland Thertorja, Fehmi Agani,.Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu (1 konsumator) dhe Sadik Stavileci,

Tirana, Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2 konsumatorë), Sylejmon Vokshi dhe Ngrohtorja – gjenerimi; fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz, Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit në kthinën gjatësore.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Davidovc, Gugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.

Arsyeja: Vendosja e konzollës, drejtimi i shtyllës së betonit.

11.07.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

LP 10kV Spitali (Gjilani V) (kod: 63000018) nga ora 07:00 deri 10:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani (një pjesë), Arben Isufi (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Bahtir Jahiri, Idriz Seferi, 7 Shtatori (një pjesë), Fadil Jakupi (një pjesë), Ferizajt, Hasan Remniku, Kodra e Dëshmorëve, Lagjja e Malësisë, Lot Vaka (një pjesë), Murat Kryeziu, Naser Azemi (një pjesë), Nazim Budrika, Pas Kosova-Petrollit (një pjesë), Qarkore (një pjesë), Ramadan Zeka, Ramiz Cërnica, Rizah Poliqka (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Livoç i Ulët.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

12.07.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:

LP 10kV Bankosi (Kodi: 30032002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: 121 Gjeravica, 122 Xhemil Fluku, 131 Destan Billusha, 133 Sahat Kulla, 134 Ejup Statovci (një pjesë), 135 Besnik Muçaj, 138 Shote Galica (një pjesë), 139 Reshat Karjagdiu, 14 Byrhan Shporta (një pjesë), 141 Salajdin Braha (një pjesë), 325 Faik Emrush, 328 Saraçët, 363 Shaip Spahiu, 364 Suzi Qelebi (një pjesë), 4 Remzi Ademi dhe 80 Marie Shllaku (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:

LP 10kV Lakuriqi 3 (Kodi: 30032004) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: 141 Salajdin Braha, 142 Hysen R.Kabashi, 149 Hadi Kantarxhiu, 151 Gjallica dhe 152 Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:

LP 10kV Komuna – ABI (Kodi: 30032005) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: “ABI”Sh.P.K. në rrugën 115 Joni.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 35/10 kV Prizreni III do të ndërprehet:

LP 10kV Skënderbeu (Kodi: 30032006) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni, 105 Bekim Berisha-Abeja, 16 Brigada 125, 18 Fehnmi Ibrahimi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 119 Azem Bejta (një pjesë), 12 Dëshmorët e Prekazit (një pjesë), 122 Xhemil Fluku, 139 Reshat Karjagdiu (një pjesë),

143 Hasan Prishtina (një pjesë), 152 Zahir Pajaziti (një pjesë), 153 Xhemë Gostivari, 154 Gjirokastra (një pjesë), 155 Vëllerërit Frashëri (një pjesë), 156 Rexho Bajraktari (një pjesë), 157 Paqja, 158 Xheladin Hana (një pjesë), 159 Avni Rrustemi (një pjesë), 160 Ardianët (një pjesë), 162 Pazari i ri (një pjesë) dhe 163 Xhavit Ahmeti (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Peja

1.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Çerdhja e fëmijëve (Kodi: 51000003) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: rrugët: Ardian Krasniqi, Beteja e Kosharës, Bukureshës (një pjesë), Eliot Engel, Fatmir Ukaj, Jashar Pasha, Kushtetuta e Kaçanikut, Lidhja e Pejës, Mbreti Piro dhe TMK-së.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Dardania 2 (Kodi: 51000004) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: rrugët: Ahmet Shala (një pjesë), Ardian Kelmendi (një pjesë), Ardian Krasniqi, Beteja e Junikut (një pjesë), Bike Aliu (një pjesë), Brigada 133 (një pjesë), Demostratat e vitit 1981, Elez Geci, Fetah Selca (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider, Hysen Bajri (një pjesë), Hysni Komoni, Muharrem Mitrovica (një pjesë), Myrtë Zeneli, Ploja e Rugovës, Qerim Begu, Salih Çeku, Sami Frashëri, Tefik Çanga (një pjesë), TMK-së (një pjesë), Tranziti (një pjesë), Viktimat e Pejës si dhe një pjesë e fshatrave Bellopojë dhe Raushiq.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Kombinati i Lëkurë – Këpucëve (Kodi: 51000006) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: 2 konsumatorë komercial në Pejë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Lumi I Bardhë (Kodi: 51000012) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Rugët: Ahmet Krasniqi (një pjesë),24Mars 1999, (një pjesë), Bukureshti, Martin Camaj dhe Salih Çeku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: fshatrat: Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek si dhe pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardanija 1, 2 dhe 3.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

12.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i Ulët- te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshati Zabel i Ulët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

13.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Zabeli i Ulët – te shkolla me (kod: 16100005038) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshati Zabel i Ulët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

13.07.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Famipa e vjetër (kullë) (kod: 30033010003) nga 14:00 deri 17:00

Vendet: “KABASHI HOLDING”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here