Home Uncategorized Deputeti i Vetëvendosjes flet për UFO-t

Deputeti i Vetëvendosjes flet për UFO-t

83
0

Deputeti nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Jahja Kokaj ka komentuar videon që një mërgimtar e ka dërguar në redaksinë e ATV-së.

Luan Dana i cili po vinte nga Zvicra në Kosovë me aeroplan, po pretendon se ka filmuar UFO (objekte të paidentifikuara) derisa po shikonte kah dritarja.

Për këtë deputeti i LVV-së, Jahja Kokaj në emisionin “DIREKT” të ATV-së ka folur në detaje për mundësinë e ekzistencës së UFO-ve gjersa ka treguar edhe formën e vërtetimit të videos ku pretendohet se janë filmuar objekte të paidentifikuara nga hapësira.

“Këtu (aeroplani) është mbi re duke fluturuar. Këtu fluturojnë disa drita me shpejtësi mjaft të madhe. Në bazë të informacioneve të cilat mund të merren në këtë blic-shikim, nuk mund të ‘konkludohet’ në diçka konkrete që është apo se çka është,” – ka thënë ai.

Sipas, Kokajt për identifikimin objektit në video, ekziston metoda “stroboskopike” ku ndalohet objekti i filmuar, ekzaminohet duke e rritur imazhin dhe shikohet struktura (texture) e objektit bashkë me aerodinamikën e saj për ta gjetur shpejtësinë e lëvizjes së objektit.

“Është një gjë interesante në këtë video, është paraqit një dritë aty dhe për t’u paraqitur ajo dritë duhet të ekzistojë një objekt aty që ta reflektojë atë dritë,” – tha ai në “DIREKT”.

Megjithatë, Kokaj ka shtuar se me këtë video nuk mund të kemi një përfundim pasi që duhet një studim i thellë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here