Home Uncategorized Qeveria Kurti II boton raportin e 100 ditëshit: Thotë se vendi “u...

Qeveria Kurti II boton raportin e 100 ditëshit: Thotë se vendi “u kthye kah zhvillimi”

60
0

Qeveria e Kosovës ka publikuar raportin e punës së 100 ditëshit.

Kjo përfshijnë periudhën nga data 23 mars deri më 1 korrik.

Ky raport është votuar në Kuvendin e Kosovës.

Në të paraqiten të arriturat kryesore sipas sektorëve të paraparë me Programin e Qeverisë, rezultatet dhe vendimet e marra gjatë kësaj periudhe, njofton Qeveria e Kosovës.
Bashkangjitur gjeni raporti 100 ditësh të Qeverisë së Kosovës:

https://kryeministri.rks-gov.net/wp-content/uploads/2021/07/100DITE_Kthese-drejt-Zhvillimit.pdf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here