Home Uncategorized A e keni parë “Lagjen e hajnave të politikës” 122 vila të...

A e keni parë “Lagjen e hajnave të politikës” 122 vila të bardha qe kushtojnë deri 1milionA e keni parë “Lagjen e hajnave të politikës” 122 vila të bardha qe kushtojnë deri 1milion

72
0

Lagjja më e re në qytetin e Ferizajit , paralel me rrugën, ku vetëm ministri dhe drejtori i vodhi 52 milionë euro e u lirua, pasanikët e bërë të tillë me lekë krimi e korrupsioni shtetëror dhe lidhjeve me botën e mafies, kanë krijuar një bllok banimi me vila luksi, ku janë bashkuar e jetojnë pa pikë morali, agallarët dhe shërbestarët e tyre, të çdo lloji, ngjyre politike e mëkatesh.

Janë 122 vila të bardha, me sipërfaqe nga 350 m2, në mbi 600 m2, të blera me miliarda të zeza, prej deputetësh, ministrash, ambasadorësh, moderatorësh televizivë, opinionistë të medias, dashnore shtetarësh, prokurorë, gjyqtarë, krye-doganierë e krye-tatimorë, kryepolicë, kriminelë, trafikantë droge, armësh e femrash.

Ky bllok banimi, me sipërfaqe 226 mijë m2, nga të cilat 79 mijë m2 janë vila, është pagëzuar me emrin “Lagja e hajdutëve të politikës” dhe me plotë të drejtë, mbasi çmimi më i ulët i një vile është 1milioneuro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here