Home Uncategorized “Vetem Memli Krasniqi mundet me e rrëzu Albin Kurtin nga pushteti absolut!!!”

“Vetem Memli Krasniqi mundet me e rrëzu Albin Kurtin nga pushteti absolut!!!”

124
0

Zgjedhjet e brendshme ne PDK qe do te mbahen se shpejti, ne nje beteje ne mes te Vlora Çitakut, Enver Hoxhajt dhe Memli Krasniqit, sipas Haxhiut, ky i fundit do te ishte kryetari ideal.

Por, si pas tij, Memli zgjidhet vetem nese PDKja do te donte nje lider te ardhshem te cilin nuk do ta denon,te per humbjet e dy pale zgjedhjeve te fundit.

Baton Haxhiu tha se vetem Krasniqi meriton te jete kryetar i PDKse, e madje tha se vetem ky mund te fitoje kunder kryetarit te LDKse, Lumir Abdixhikut dhe atij te VVse, Albin Kurtit.

Ne se PDKja e do nje lider te ardhshem, por nuk e denon per shkak te humbjeve, i vetmi qe e meriton eshte Memli Krasniqi.

Te tjeret nuk e meritojne.Nese PDKja nderton parime dhe nderton ekipin per te ardhmen, atehere duhet ta flijoje Enver Hoxhajn, kishte thene Baton Haxhiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here