Home Uncategorized Nëna kosovare e cila s’u dorëzua që ta shkolloj vajzën e saj...

Nëna kosovare e cila s’u dorëzua që ta shkolloj vajzën e saj me “Sindromin Down “

75
0

Të kesh fëmijë do të thotë të kesh shumë përgjegjësi dhe angazhim, por të kesh një fëmijë me nevoja të veçanta kjo barrë dhe punë bëhet edhe njëherë më e madhe.

Ndërsa, asnjëherë nuk është e pamundur që këta fëmijë t’ia dalin të shkollohen dhe të arrijnë të zen hapin e jetës me vullnetin e familjes rrethit, mësuesve.

Këta fëmijë po arrijn të shkollohen e të krijojnë një jetë që edhe ata meritoj ,një shembull i tillë është Sumeja, një vajzë me sindromin down e cila kreu klasës e 5 në shkollën “Tefik Qanga” në Ferizaj.

Nëna e saj, Behare Sejdiu në ditën e fundit të klases së 5-të u shpreh se që të arrihet deri këtu ju dashtë që të kaloj nëpër shumë sfida.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here