Home Uncategorized KEDS njofton se cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë

KEDS njofton se cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë

120
0

KEDS ka njoftuar lidhur me punimet në rrjet dhe ndërprerjet e energjisë elektrike të cilat do të zhvillohen nesër.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP 10kV PLASTIKA (Kodi: 16023004) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: A02 PLASTIKA.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP 10kV Zabel i Ultë -Bublaku (Kodi: 16023006) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashët dhe Poterku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP 10kV A19 KOSMONTE FOODS (Kodi: 16023019) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: A19 KOSMONTE FOODS.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Lumi Madh-Prugovc (Kodi: 15019008067,068,216,217,218,159,097,098,158) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Raskovë, Bakshi, Vehbi Pllana privat, Mulliri Prugovc, Berishët dhe Plashnik Prugovc.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, shtrëngimi i përçuesve.

5.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babimoc 2 (Kodi: 15019005073) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: TS Babmoc 2.

Arsyeja: Punime në rrjetin 0.4 kV në Babimoc.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

LP 10kV Parku i Biznesit (Kodi: 70000105) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: ETC, Emona City, Fabrika e pajimeve, Çarli, Parku i Biznesit, Terminali, Furra, Zyra Aministrative e Veriut.

Arsyeja: Kalimi i rrjetit në shtyllë të betonit dhe rregullimi i kabllave 10 kV. Shtyllën “A”.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishta (Kodi: 30035006) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

2.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10KV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005) prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbica e Ulët I, Serbica e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tjegullore (Kodi: 30034002) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Tjegullore.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

01.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS VG Construction-B.Gashi me kod: (19000026148) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Ukshin Kovaçica.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

2.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS POZHEGU BROTHERS”SH.P.K.Qemajl Pozhegu(2) me kod: (19000026233) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Ukshin Kovaçica.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

3.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS NPT “Burimi Comerc” 2 me kod: (19000038025) nga ora 14:00 deri 17:00

Vendet: rr. Ukshin Kovaçica dhe rr. Skender Çeku.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

4.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04kV Zabel i ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabeli i Ulët te shkolla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

5.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04kV TS Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097 ) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te Kryqi i Madh.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

01.07.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi 12000012131,169,187,194,) nga ora 10:00 deri në 12:00

Vendet: rr.Ahmet Krasniqi- Shefki Gashi, “AKEA” Arberi, “MAB”SH.P. dhe NSH “Vëllezërit Berisha”.

Arsyeja: Ndërrimi i motorit të kthinës dalëset sipas rekomandimeve të pranimeve teknike, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

01.07.2021

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TR 1 prej orës 00:10 deri në ora 00:20min.

Vendet: MAP Qendra e Paraburgimit, Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion; rrugët: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enever Maloku, Banesat e Pozhegu Brathes, Viva Fresh, Hotel Gorenja, Al Petroll, Koral, fusha Sheki, Skender Mramori, Proten, Ondeks Mont, Soliterat D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtina e Re, Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha, Chelsea Point, Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret, Busia Petro, Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajv, TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatari, TS Rezervuari 4 dhe Lagjja Marigona Hill.

Arsyeja: Punime në Transformatorin 2.

02.07.2021

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TR 2 prej orës 00:10 deri në ora 00:20

Vendet: Ministria e Administratës Publike, Pallati i Drejtësisë, TS Lagjja Spitalit 1, Lagjja Spitali 2, TS Kawa, TS Royal, TS Pozhegu Brothers, TS Global Construction, TS Morina –IB, TS Burimi Comerce, TS Besa Comerce, TS Fatlindi, TS Arti, TS Krapi, QKUK, TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu, Grand Store, Fjolla-Kavaja,

Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store(Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjje NICI- Veterniku, Lagjja ,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje- bashkë, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik –

Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic Holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4, Lagjja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi public, Banesat e XBC, Motel Fontana, Betonjera Dino, Trafo Qazim Sadiku, Lagjja e Spitalit 5, Hotel Internacional, Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani),

lagjja Panorama, pjesa afër Panoramës, Furra Kobake, Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha ,betonjerka renulual Betoni, Auto Sherreti, Veterrniku, Valoni Petrol, Banesat, Rruga pergjate Magj. Prishtine – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com, Pezho, Fshati Ndërkombëtar, Lagjja Mati 3, pjesë e rrugës Malush Kosova, Ahmet Gashi, Ernest Koliqi dhe Prekazi dhe rr. Nekibe Kelmendi (një pjesë).

Arsyeja: Punime në Transformatorin 1.

03.07.2021

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TR 1 dhe TR 2 prej orës 00:10 deri në ora 00:20

Vendet: MAP Qendra e Paraburgimit, Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugët: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enever Maloku, Banesat e Pozhegu Brathes, Viva Fresh, Hotel Gorenja, Al Petroll, Koral, furra Sheki, Skender Mramori, Proten, Ondeks Mont, Soliterat D6 dhe D9, Mentor Bytyqi – Prishtina e Re, Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Bajram Hoxha, Chelsea Point, Fabrika e Kasetave, Hajvali Vorret, Busia Petro, Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajvali, TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4 dhe Lagjëja Marigona Hill, Ministria e Administratës Publike,

Pallati i Drejtësisë, TS Lagjja Spitalit 1, Lagjja Spitali 2, TS Kawa, TS Royal, TS Pozhegu Brothers, TS Global Construction, TS Morina-IB, TS Burimi Comerce, TS Besa Comerce, TS Fatlindi, TS Arti, TS Krapi, QKUK, TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu, Grand Store, Fjolla-Kavaja, Qagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1,

Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagje Qëndresa 1, Lagjje Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagje NICI-Veterniku, Lagja,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje-bashkë, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik-Naim Berisha,

Naser Kelmendi-Nic Holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4, Lagja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi public, Banesat e XBC, Motel Fontana, Betonjera Dino, Trafo Qazim Sadiku, Lagjja e Spitalit 5, Hotel Internacional, Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, Afër Panorama,

Furra Kobake, Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, Betonjerka Renulual Betoni, Auto Sherreti, Veterniku, Valoni Petrol, Banesat, rruga përgjatë Magjistrales Prishtinë – Ferizaj, Furra Kobake, Mer Com, Pezho, Fshati Ndërkombëtar, Lagjja Mati 3, pjesë e rrugës Malush Kosova, Ahmet Gashi, Ernest Koliqi dhe Prekazi dhe rruga Nekibe Kelmeni (një pjesë). /GazetaSinjali/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here