Home Uncategorized A e keni ditur? Ky është deputeti i Kosovës i cili i...

A e keni ditur? Ky është deputeti i Kosovës i cili i flet hiç më pak se 8 gjuhë

73
0

Deputeti i Kuvendit të Kosovës dhe kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, nuk njihet vetëm për pasurinë e tij.

Përderisa flitet shumë për këtë pjesë, pasurinë afro 340 milionë euroshe, Pacolli njihet edhe për diçka tjetër.

Ai përveç shkollimeve të tjera që ka përfunduar njihet edhe si deputeti i cili flet hiç më pak se 7 gjuhë të huaja e 8 duke e përfshirë edhe gjuhën shqipe.

Kjo në bazë të biografisë së tij ku thuhet se përveç gjuhës shqipe ai flet edhe anglishten, frëngjishten, gjermanishten, italishten, rusishten, spanjishten, serbokroatishten.

E në biografinë e tij në pjesën ku flitet për gjuhët e huaja fjalia përfundon me “ e të tjera”, që lë të nënkuptohet se këto nuk janë gjuhët e vetme që flet ish-zëvendëskryeministri i Kosovës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here