Home Uncategorized KEDS njofton: Këto vende do mbesin pa rrymë

KEDS njofton: Këto vende do mbesin pa rrymë

33
0

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:0

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët Matiçani 2.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes (Kodi: 40042002) nga ora 10:00 deri në ora 11:30.

Vendet: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhancë, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Kontrollimi i kthinës rreth defekteve të paraqitura.

07.05.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi: 40041004) nga ora 09:00 – 18:00.

Vendet: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK-së.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

08.05.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (Kodi: 16100028) prej orës 08:30 deri në ora 10:00

Vendet: Gllobar, Tërstenik, Polluzhë dhe Shtuticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i linjës së re.

2.

Në NS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hajvalia (kodi: 10014002) prej 09:00 – 17:00

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: Vendosja e kthinës së re hyrëse me ndarës të fuqisë dhe instalimi i panelit të tensionit të ulët 0.4 kV.

Gjakovë

1.

Në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Montimi i ndarësit në TSSH ekzistues.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Komplet Daljet 10kV (kodi: 40040002, , 40040004, ) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: rr. Emin Duraku, Gjon Sereqi, objekteti banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi, Rr.12.Qershori (nje pjese), rr.Deshmoret e Kombit (nje pjese), rr.Skenderbeu, rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e nderprerjes: Punime në projekte investive në kuader të projektit “Ylli 2”, përkatësisht demontimi i kthinës në TS e lartpërmendur.

2.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Banka (kodi: 40040001) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr. Dëshmorët e Kombit, rr.Spitalit; rr.12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja: Punime në projekte investive në kuadër të projektit “Ylli 2”, përkatësisht demontimi i kthinës në TS e lartpërmendur.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Arbana (kodi: 30000001) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: lagjja Arbana dhe lagjja Jeta e re.

Arsyeja: Ndërtimi i folesë për zogjtë shtegtarë.

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04 KV Carabreg i Epërm (Kodi: 53000003010) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Carabreg i Epërm.

Arsyeja: Ngjyrosja e mureve trafo kullë.

08.05.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Novosellë, Radavc, Brestovik, Dogna, Jabllanica e Madhe dhe HEC-Radavci.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

1.

Në NS 35/10kV Prizren 4 do të ndërprehet:

Dalja 10kV KFOR-i Turk (kodi: 30033016) prej 12:00 – 15:00

Vendet: rr. Mbreti Pleurat, rr. Kont Urani, rr.Elbasani, rr. Beteja e Lumës, rr. Turgut Ozal, rr. Tahir Sinani.

Arsyeja: Dislokim i rrjetit 10 kV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here