Home Uncategorized Fillon lufta për emisionin It’s My Love, Kika reagon ashpër me këto...

Fillon lufta për emisionin It’s My Love, Kika reagon ashpër me këto fjalë ndaj Valonit

111
0

Emisioni “It’s my love”, që është duke u shikuar kohët e fundit është duke pasur probleme me autor dhe prezantues.

Kështu ka thënë autori i këtij emisioni Kreshnik Husaj i njohur si Kika. Ai ka thënë e ky emision është ndarë në dysh.

“It’s my love” njëri ndër emisionet më të shikuar në Kosovë tashmë është ndarë në dy pjesë. Fillimisht ka paguar Valon Malokun nga 200 euro për ta transmetuar këtë emision të cilën e vërteton edhe me bisedën e këmbyer në Whats app, e me pas i telefonuar nga Maloku ky emision ka filluar tek “First Channel” të realizohet e jo më në studiot e Odeonit”, ka thënë Kika.

Kika po ashtu ka treguar edhe ngjarjet dhe zhvillimet që kanë ndodhur në mes drejtorit të televizionit First Channel dhe emisionit “It’s my love”.

“Duke besuar fjalët e Valonit, Kika i dha pushtetin e organizimit të shumë gjërave në emision por që kjo filloj me përplasjet menjëherë me emisionin e pestë ku me ndërhyrjen e të ashtuquajturës regjisore Antigona Kotorit, patericës së Valonin dhe trysnisë së Valonit, Kika dhe analisti Kenan Gurgurovci lëshojnë studion dhe nuk marrin pjesë në emisionin festiv. Pas tri dite me iniciativën e Kikës u pajtuan dhe filluan me xhirimet e emisionit të pestë ku Kika kaloj në analist së bashku me Kenanin për arsye të ngopim apetitet e Valonit sepse i pëlqente prezantimi në It’s my love, edhe pse e kundërshtova nga të gjithë për hir të emisionit arrita të bëj ballë”, ka treguar Kika.

Tutje ai ka thënë se “Lufta e Valonit nuk u ndal këtu, ai filloj të përjashtoj edhe analistin Gurgurovci dhe që prapë si autor i emisionit kërkova nga Gurgurovci vetëm durim dhe mora pjesë në realizmin e gjashtë vete duke munduar ta ruaj imazhin e It’s my love”.

Por qa hasa në emisionin e gjashtë hasa në grupe dhe klane të cilat tashme janë krijuar. Nga e Hana It’s my love me shumicën e konkurrentëve nuk është pjesë e “First Channelit” dhe se ne së bashku do jemi në një kanal tjetër televizive duke filluar edhe xhirimet në sallën e fuqishme të Odeonit.

“Lufta e etur e Valonit shihet edhe duke sulmuar edhe me Instagram duke thyer akantët tona .Vlen të theksohet se qysh mbrëmë kemi filluar edhe procedurat ligjore dhe se kemi fakte të mjaftueshme për të fundosur tmerrin e mediumit që ka emrin Valon Maloku” , ka treguar Kika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here