Home Uncategorized Punime të planifikuara, në këto zona nesër do të ketë ndërprerje të...

Punime të planifikuara, në këto zona nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

67
0

Për shkak të punimeve të planifikuara, kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se nesër në disa zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.Sipas njoftimit, me kohën më të gjatë të ndërprerjes do të përballet rajoni i Ferizajt, deri në 12 orë.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prishtinës

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 15-01-20211.

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Senol Ata “Konak”Shpk (Kodi 10010006105) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Senol Ata “Konak”Shpk (Kodi 10010006171) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 kV Lulzim Tafa “Model Slovenija”Shpk (Kodi 10010006106) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Objektet Tregtia, Senol Ata.Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje/dalje.

Punime në projekte investiveData e punimit: 15-01-20211.Nga TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (MBTS)(kodi: 16100028) prej orës 09:00 deri në ora 11:00Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Verbovc.Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

Rajoni i Ferizajt

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 15-01-20211

.Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:Dalja 10 kV Janjeva (Kodi 10014011) nga ora 09:00 deri në ora 09:30Vendet: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbuvci, Gushterica e Epërme dhe Shushica.

Arsyeja: Lidhja e urave të tensioniot të mesëm në shtyllën kyçëse.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 15-01-20211.NS 110/35/10kV

Ferizaj 1 do të ndërprehet në stabilimentte Ambulanta.TS 10/04 kV që mbesin pa tension:

TS 10/04 kV TSN 2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ismet Jashari-Banesa (kodi: 40000003268) prej orës 09:00 deri në ora 21:00TS 10/04 kV TE VIZIONI rr.Qamil Ilazi (kodi: 40000003215) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Jeton Sejdiu (kodi: 40000003256) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ndërtesë-Intercon (kodi: 40000003281) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Fatmir Grainca(Banesa)-Hit Petrol SH.P.K (kodi: 40000003258) prej 09:00 – 21:00

TS 10/04 kV TS Sylejman Rrahmani 2 (kodi: 40000003245) prej orës 09:00 deri në ora 21:00TS 10/04 kV

TS Kisha Katolike (kodi: 40000003208) prej orës 09:00 deri në ora 21:00TS 10/04 kV

TS Sami Nuha “Vizioni” (kodi: 40000003255) prej orës 09:00 deri në ora 21:00TS 10/04 kV SN-A (kodi: 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 21:00TS 10/04 kV

TS Kisha Katolike III (kodi: 40000003277) prej orës 09:00 deri në ora 21:00TS 10/04 kV TS Atdhe Lohaj (kodi: 40000003261) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Alfa COM (kodi: 40000003270) prej orës 09:00 deri në ora 21:00Vendet: Një pjesë e daljes e Ferizajt, rr. 2 Korriku, rr.Dimitri Tureviq, rr.Halim Spahia, rr. Remzi Hoxha, rr. Hysen Terpeza, rr. 25-3( një pjesë) dhe rr.Qamil Ilazi.Arsyeja: Përgatitja e kokave kabllovike dhe energjizimi i kabllove të reja.Rajoni i Mitrovicës

Punime nga palët e tretaData e punimit: 15-01-20211.Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2do të ndërprehen:Dalja 10 kV Martiraj (Kodi 73000009) nga ora 10:00 deri në ora 16:00Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraçak, Skrome, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj.Arsyeja: Realizimi i kyçjes 10kV hyrje/dalje.Rajoni i GjakovësPunime nga palët e treta

Data e punimit: 15-01-20211.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:TS 10/04 kV Smaqi 1 (Kodi 81000004070) nga ora 09:00 deri në ora 13:00TS 10/04 kV Smaqi 3 (Gjon Noshi (Kodi 81000004095) nga ora 09:00 deri në ora 13:00Vendet: Smaqi.

Arsyeja: Lidhja e urave të tensionit të mesëm në shtyllën kyçëse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here