Home Uncategorized Në vendlindjen e Hotit gjatë 4 muajve të fundit antarësohen mbi 300...

Në vendlindjen e Hotit gjatë 4 muajve të fundit antarësohen mbi 300 veta në Vetëvendosje

59
0

Kryetari i Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Rahovec, Visar Korenica ka ndarë një lajm që mbi 300 veta janë antarësuar në Lëvizjen Vetëvendosje.

Ja shkrimi i tij:

Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Rahovec ka pranuar mbi 300 kartela të antarësisë për antarë të rinjë në 4 muaj të fundit.

Antarsimet në çdo lagje të qytetit e në çdo fshat janë tregues se Lëvizja ka shtrirje të gjërë dhe mbështetje të fuqishme për një fitore të madhe që po vie.

Lëvizja VETËVENDOSJE! Rahovec

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here