Home Uncategorized Secila parti politike që do të mbajë tubim në Prishtinë, do të...

Secila parti politike që do të mbajë tubim në Prishtinë, do të dënohet me kaq euro

59
0

Adonis Tahiri, drejtor i Inspekcionit në Prishtinë, përmes një postimi në FB ka thënë se të shqiptohen gjoba prej 2000 euro për secalin subjekt politik që do të mbajë tubim në Prishtinë.

Ai thotë se s’do të lejohet që inspektorët dhe Policia të sfidohen në këtë formë nga subjektet politike.

Ky është postimi i plotë i tij:

Dëno qytetarë për mosmbajtje të maskës në rrugë; dëno lokale për distancë të vogël të tavolinave; dëno e bllombo biznese që qëndrojnë hapur pas orës 20:00; malltrero qytetarët me orë policore – e vet organizo tubime zgjedhore me plot njerëz (me e pa maska) si sardina, është hipokrizi!

Grumbullimi i njerëzve është i ndaluar me vendim të vet atyre që po i grumbullojnë. Ka ligj për luftimin dhe parandalimin e pandemisë, me gjoba konkrete, që është votuar nga vet ata qe po flasin nëpër këto tubime politike.

Përderisa ligji dhe masat janë në fuqi, Inspekcioni i Prishtinës do t’iu shqiptojë gjoba prej 2,000 eurosh secilit subjekt politik, për secilin tubim në Prishtinë. Nuk do të lejojmë që inspektorët dhe Policia të sfidohen në këtë formë nga subjektet politike.

Ftojmë qytetarët për bashkëpunim, ashtu që të identifikojmë secilin rast!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here