Home Uncategorized “Kryeqytet i Bullgarisë është Serbia”, nxënësi i klasës së shtatë shokon me...

“Kryeqytet i Bullgarisë është Serbia”, nxënësi i klasës së shtatë shokon me përgjigjet në test

154
0

Një nxënës i klasës së shtatë ka shokuar me përgjigjet e tij në një test të njohurive të përgjithshme.

Prej 12 pyetjeve, ai ka dhënë përgjigje të sakta në vetëm dy prej tyre.

Në pyetjen se cili është kryeqyteti i Bullgarisë, ai është përgjigjur Serbia, derisa në pyetjen se sa banorë i ka Evropa, është përgjigjur “Shumë banorë ka Evropa 1000000”.

Përgjigje të sakta ka dhënë vetëm në pyetjen për daljen e Shqipërisë në det dhe atë për kryeqytetin e Greqisë.

Fotografitë e testit janë publikuar nga Emrush Shkoda në Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here