Home Uncategorized Ja kur duhet të shqetësoheni nëse keni temperaturë të madhe

Ja kur duhet të shqetësoheni nëse keni temperaturë të madhe

80
0

Temperatura, dhimbja e fytit, dhimbja e kohës janë disa nga simptomat që sjell Covid-19.

Në momentin që dyshojmë mos jemi infektuar të gjithë masim temperaturën menjëherë. Kjo temperaturë jo gjithmonë është prej këtij virusi por mund të ketë dhe shumë arsye të tjera. Imunologu Sulçebe ka sqaruar se kur duhet të shqetësohemi dhe pse vjen kjo temperaturë qoftë e lartë apo jo!

Për News 24, imunologu sqaroi:

Temperatura mund të vazhdojë edhe 10 ditë, për arsye se virusi është i pranishëm në organizëm dhe akoma sistemi imunitar nuk e ka mundur virusin, temperatura deri në 38 deri në 10 ditë është e pranueshme në fiziologjinë e pranimit të virusit, nëse vijon më tej kjo duhet parë nga mjeku, kemi një infeksion bakterial ose fenomene ku mund të duhet ndërhyrja e mjekut.

Etiketa: COVID-19Temperatura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here