Home Uncategorized Kallashi i rritë prapë të pasmet

Kallashi i rritë prapë të pasmet

221
0

Ndonëse filloi të njihet pikërisht për të pasmet gjigante dhe vallëzimin e ‘çmendur’ që bënte, por Kallashi ka kohë që ka rënë në heshtje.

Ajo nuk po vallëzon më, nuk po ekspozohet më si dikur, e gjithë ky një ndryshim i habitshëm nga ana e saj, shkruan “Kosovarja”.

Fansat po vazhdojnë ta kërkojnë vallëzimin dhe aktivitetin e saj të dikurshëm, por se a do t’ju plotësojë këtë dëshirë mbetet për tu parë.

Kallashi shihet se është fokusuar në palestër. Asaj nuk po i mjaftojnë të pasmet që ka por po punon prapë rreth rritjes së tyrë.

A mos po e tepron pak?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here