Home Uncategorized Kadri Shalës i caktohet masa e ndalimit për 2 milionët e vjedhur...

Kadri Shalës i caktohet masa e ndalimit për 2 milionët e vjedhur nga Thesari i shtetit

108
0

Pronarit të LDA Group, ku dyshohet se u transferuan paligjshëm 2.1 milionë euro nga thesari i shtetit, Kadri Shala, i është caktuar masa e ndalimit prej 48 orëve.

“Mund të konfirmojmë se, me vendim të Prokurorit kompetent, personit të vetëdorëzuar në Policinë e Kosovës, i është caktuar masa e ndalimit prej 48 orësh”, thuhet në përgjigjen e Zyrës për Informim të Policisë së Kosovës.

Shala, sot është dorëzuar në polici, pesë ditë pas zbulimit të vjedhjes së madhe dhe 17 ditë pas ditës kur është kryer vjedhja.

Për këtë, është arrestuar edhe zyrtari i Thesarit, Labinot Gruda, pasi dyshohet se më 9 tetor në katër transfere brenda pak minutash transferoi mbi dy milionë euro në llogarinë e LDA Group, me seli në Llapushnik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here