Home Uncategorized Kjo është Nëna e Albin Kurtit, duket si një zonjë e vërtetë!...

Kjo është Nëna e Albin Kurtit, duket si një zonjë e vërtetë! (FOTO)

235
0

Albin Kurti ka lindur më 24 mars 1975 në Prishtinë. Babai i tij është inxhinier i makinerisë në pension, ndërsa nëna e tij inxhiniere e ndërtimtarisë dhe ligjëruese. Ai i ka dy vëllezër, Arianitin dhe Taulantin. Ndërsa kryeministri në detyrë është i martuar me shtetasen norvegjeze Rita Augestad Knudsen, me të cilën ka një vajzë.

Nëna e Albin Kurtit, Arife Kurti është ligjeruese në Universitetin e Prishtinës, me profesion është inxhiniere e ndërtimtarisë.
Fotoja më poshtë është shkr epur pas lir imit të Albin Kurtit nga bur gu serb.
Albin Kurti ka lindur më 24 mars 1975 në Prishtinë. Babai i tij është inxhinier i makinerisë në pension, ndërsa nëna e tij inxhiniere e ndërtimtarisë dhe ligjëruese. Ai i ka dy vëllezër, Arianitin dhe Taulantin. Ndërsa kryeministri në detyrë është i martuar me shtetasen norvegjeze Rita Augestad Knudsen, me të cilën ka një vajzë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here