Home Uncategorized A mund ta gjeni dot numrin me tre shifra?

A mund ta gjeni dot numrin me tre shifra?

77
0

Testet me imazhe të fshehura janë një mjet i mrekullueshëm për të kontrolluar aftësitë tuaja vëzhguese.

Ato mund të jenë fotografi ose numra të fshehur në një model ose sfond me pamje të ngjashme dhe sytë dhe truri juaj duhet të ndajë njërën nga tjetra. Le të shohim nëse ky teste mund të mashtrojë sytë tuaj.

Përgjigjia:

Nëse nuk arrini t’i gjeni dot tre numrat, përgjigjia e saktë është 537.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here