Home Uncategorized Si tregohet nëse e thoni këtë lutje përditë Allahu u mbron nga...

Si tregohet nëse e thoni këtë lutje përditë Allahu u mbron nga e liga dhe sëmundjet e keqe”

139
0

Të besosh është një gjë shumë e bukur, një lutje që bëhet shpesh është kjo:

Punët më të dashura tek Allahu i Lartësuar | Besimtari

Mos të ju ike dite pa mos e thënë këtë lutje (thuaje cdo dite ) Thuaje kete lutje : O Allah largoje nga trupat tane cdo se.mu ndje.

O Allah largoje nga trupat tane cdo se.mundje , he.lm, magji, me sysh, merzi, brenge, pikellim dhe zevendesoje me shendet ,lumturi dhe gezim.

O Allah largoje nga trupat tane cdo se.mundje ,he.lm, magji, mesysh, merzi, brenge, pikellim dhe zevendesoje me shendet , lumturi dhe gezim !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here