Home Uncategorized Sa gjallesa po i shihni në këtë foto?

Sa gjallesa po i shihni në këtë foto?

72
0

Në foton e mësipërme, shihet qartë një elefant dhe brenda tij vihet re një kalë, qen, mace dhe një mi. Nëse edhe ju shihni të njëjtën gjë dhe përgjigjja juaj është 5, atëherë na vjen keq, por përgjigjia juaj është e gabuar. Ka disa kafshë të tjera të fshehura në këtë fotografi. Merrni një shans të dytë dhe provojeni këtë herë me sy më të mprehtë.

Nëse nuk arritët ta gjenit, përgjigjia e duhur është 16 . Përveç elefantit, gomarit, qenit, maces dhe miut, aty ka edhe një delfin, breshkë, gjarpër, peshk shpate, karkaleca, pulë, mushkonjë, krokodil, kastor dhe koka e zogjve të gjitha të fshehura brenda imazhit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here