Home Uncategorized 160 km/h: Njihuni me traktorin më të shpejtë në botë

160 km/h: Njihuni me traktorin më të shpejtë në botë

92
0

Keni parë vetura të shpejta deri në 35 km në orë, por të shohësh një traktor të vozisë deri në 160 km në orë me të vërtetë është shumë e çuditshme, shkruanGazeta Metro.

Ekzistojnë lloje të ndryshme të të automjeteve që mund të thyejnë rekorde të shpejtësisë. Por kjo është e mira për rekorde të shpejtësisë, ka shumë vetura dhe automjete të ndryshme të cilat kanë thyer dhe vazhdojnë të thyejnë rekorde të shpejtësisë.
Dhe i fundit u shënua nga një traktor. Po, mirë e keni dëgjuar, traktor, si mjet i bujqësisë. Prodhuesit Britanik të pajisjeve të rëna JCB, kanë thyer rekordin nacional për traktorë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here