Home Uncategorized Kështu mbrohen nga “syri i keq” Genta me turkun

Kështu mbrohen nga “syri i keq” Genta me turkun

169
0

Edhe në këtë kohë, ka njerëz që besojnë në “syrin e keq” apo “syrin e mbrapshtë”, e ndër ta është edhe çifti i njohur, Genta Ismajli dhe partneri i saj, Huseyin Usta.

Usta në profilin e tij në Instagram, në pjesën e biografisë, ka të shkruar Usta&Genta, dhe ka të vendosur simbolin e “syrit të keq”.

Se çfarë bëri që dyshja të besojnë në këtë simbol, ende nuk dihet!

Çfarë është “syri i keq”?

Syri i keq është një bestytni e përhapur në mesin e shumë popujve në lidhje me ndikimin e dëmshëm të shikimit të disa njerëzve.

Një artikull në revistën Life Science të titulluar “Syri i keq: një vështrim më i ngushtë” i shkruar nga Benjamin Redford shprehet se dhimbja e shkaktuar nga syri i keq mund të shkojë nga diçka e vogël, deri te një problem serioz mjekësor apo edhe më keq.

Shembuj në këtë artikull përfshijnë të vjella, depresion dhe pagjumësi.

Nuk ka prova për të mbështetur ekzistencën e aftësive të padukshme siç është syri i keq. Për më tepër, nuk ekziston as ndonjë diskutim se kush ka aftësinë për sy të keq.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here