Home Uncategorized Melinda Ademi e tepeon me ndërhyrje në fytyrë

Melinda Ademi e tepeon me ndërhyrje në fytyrë

179
0

“Nashta” është hiti i fundit i këngëtares Melinda Ademi, këngë kjo që eci shumë mirë dhe e veri publikun për vete.

“Nashta” vazhdon të dëgjohet edhe më tej, ndërkohë që këngëtarja ka plane për projekte të reja.

Melinda, nuk e ka mohuar që në të ardhmen mund të krijoi diçka edhe për tregun ndërkombëtar, të cilin edhe mund ta mbizotëroj me talentin dhe kreativitetin që posedon, shkruan “Kosovarja”.

Sa i përket pamjes së jashtme, duket qartë që Melinda “mbushet” kohe pas kohe. E, këtë herë e ka lëshuar edhe më shumë dorën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here