Home Uncategorized Kështu dukej Albulena Haxhiu para disa vitesh

Kështu dukej Albulena Haxhiu para disa vitesh

97
0

Ka disa vite që është në politike, si pjesë e subjektit Lëvizja Vetëvendosje.

Albulena Haxhiu, që deri pak muaj më parë kishte qenë Ministre e Drejt ësisë së fu ndmi ka rënë në sy për shkak të ndryshimit të look’ut.

Disa fotografi nga fil limi i karr ierës të Haxh iut dhe tash, për të par ë se sa ka ndrys huar ndër vite e njëjta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here