Home Uncategorized Njoftim nga KEDS, këto vende pritet të mbesin pa rrymë deri në...

Njoftim nga KEDS, këto vende pritet të mbesin pa rrymë deri në 7 orë

208
0

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet. 09.10.2020. Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV MAP Burgu i Sigurisë së Lartë (Kodi 14015003): nga ora 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: MAP Burgu i Sigurisë së Lartë

Arsyeja: Pastrimi te linjes 10kV nga vegjetacioni

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rakoshi (Kodi: 54000006) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Dubravë, Kovragë, Serbobran, Llukac i thatë, Veriq, Kërrninë, Padalishtë, Shushicë, Rakosh, Uqë, Suhogerll, Cerkolez.

Arsyeja: Vendosja e ndarsit 10 kv ne degzim mbi Rakosh per Cerkolez

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Ferma (Kodi: 63000011) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq, Dea..

Arsyeja: Nderimi I Izolatoreve 10 kV

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Arsyeja: Pastrim I traseve nga vegjetacioni

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 09:30 deri në ora 10:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Vendosja e një suste ndihmse në TS për ndalimin e rrjedhes së vajit – TS “Pompa H.Mazreku

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime (Kodi 41000013): nga ora 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00

Vendet: Babushi I Muhaxherëve,Gadime e Ulët,Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja: Pastrimi te linjes 10kV nga vegjetacioni

Punime në projekte investive

10.10.2020

Prishtinë

1.

Nga TS TS 35/10kV Fushë Kosova II. do të ndërprehet:

TS 10/04kV Xhamija Kulla (kodi: 15018018066) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet:Nje pjese e e furnizimit me TS Kulla Xhamija

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen rrjetin ekzistues

2.

Nga TS TS 35/10kV Fushë Kosova II. do të ndërprehet:

TS 10/04kV Te Sadiku (kodi: 15018018063) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet:Nje pjese e e furnizimit me TS Te Sadiku

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen rrjetin ekzistues

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.32 SH.K.SH (kodi: 12000023) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Qyteza Pejton, qendra (nje pjese), remonti.

Arsyeja: Ndrrimi i kthinave TM dhe ormanit TU në TS Pejtoni 1 dhe TS Mujo Ulqinaku

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.8 Stacioni i Policisë (kodi: 12000003) prej orës 09:00-09:15 dhe prej orës 20:45-21:00

Vendet: Rruga Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës-Drejtoria..

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarsa TM

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Edit Durham (kodi: 12000003019) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Rruga Sylejmon Vokshi

Arsyeja: Nderrimi i transformotorit në TS Edith Durham

Gjakovë

1.

Ng NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjakova III (Kodi 81000116) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë).

Arsyeja: Ndrrimi i kthinave TM në TS – 3

Punime nga palët e treta

11.10.2020

Gjakovë

1.

Ng NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS 260 (Kodi 81000003042) nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr Avni Rrustemi nje pjese,Rr Lidhja e Prizrenit një pjesë,Rr. Washingtonit një pjesë

Arsyeja: zëvendësimi i rrjetit ajrorë 0.4 kV me atë nëntokësor sipas Zgjidhjes Teknike Nr. 3706

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here