Home Uncategorized Fotot/ Tani është aq ndryshe sa vështirë se njihet si ka qenë...

Fotot/ Tani është aq ndryshe sa vështirë se njihet si ka qenë dikur, ja si dukej Greta Koçi para ope raciove plastike

100
0

Sot ajo konsiderohet si një ndër vajzat më simpatike të skenës shqiptare. Greta Koci duket se ka shumë pak lidhje me Gretën e vogël 16 vjeçare.

Sic mund t’a shihni, ndryshimi i saj në pamje është vërtet i madh.

Dhe sic kuptohet nuk kemi të bëjmë me rritjen në moshë, por falë ndërhyrjeve estetikë të bëra nga ajo në fytyrën e saj.

Pavarësisht kësaj, Greta është një ndër këngëtaret me jetën private më hermetikë të mundshme, duke i qëndruar larg medias dhe duke iu përkushtuar shumë karrierës së saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here