Home Uncategorized Ja pse nuk duhet ta hani shpejt ushqimin!Rrezikoni organizmin

Ja pse nuk duhet ta hani shpejt ushqimin!Rrezikoni organizmin

119
0

Organizmi i njeriut akumulon stres dhe dëmtime që vijnë nga ambienti i jashtëm dhe gjithashtu ndikohet nga faktorë të tjerë, siç është edhe ushqimi.

Konsiderohet si faktori bazik i funksionimit të trupit, por çështja është se si ushqehemi në përmbajte dhe mënyrë.

Kështu, nga jeta dinamike shumë persona hanë shpejt duke menduar që kursejnë kohë, por që ka edhe nga ata që këtë e kanë shprehi.

Të ngrënit e ushqimit në mënyrë të shpejtë sjell dëme të mëdha në organizmin e njeriut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here