Home Uncategorized I shkruan Lotinës: A bën me t’marr për nuse?

I shkruan Lotinës: A bën me t’marr për nuse?

200
0

Lotina Haziri vajza e kryetarit të Gjilanit ka kthyer sërish vëmendjen kah vetja.

Kjo falë fotove provokuese që nuk po heziton ti ndajë me afro 29 mijë ndjekësit e saj, shkruan “Kosovarja”.

Tek sa mbrëmë postoi një imazh ku u shfaq në të kuqe duke vënë në fokus gjo ksin gjigant s’kishte si të mos merrë vëmendje, e këtë e thonë edhe ‘liket’ dhe komentet që i adresohen.

E njëri prej komentuesve i propozoi martesë, kështu duke shprehë dëshirën të bëhet dhëndër i Lutes.

Si zakonisht edhe kjo një pyetje në adresë të gabuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here